top of page

Uden at gå alt for meget i dybden med tekniksnak kan vi roligt sige at anlægget er lavet af noget af det bedste udstyr der findes på markedet.

 

Der er gjort meget for at gøre anlægget så brugervenligt som muligt. F.eks. så accelerer pumpen op til fuld kraft på 3 sekunder, derved undgår man et rekyl når man aktivere lansen, og det er jo meget rart.

Vi har også valgt at have varme i gulvet om vinteren så man ikke risikere at glide når man f.eks. skyller saltet af bilen.

 

 

Fælgrens


Vores fælgrens er supereffektiv og findes på vores anlæg i Holbæk og Hillerød. Den skal sprøjtes på dine fælge og virke i ca. 1 minut hvorefter den skal skylles af med renseskyl. 

 

Fælgrensen nedtages i vinterperioden pga. frost.

Børsterne
 
Vores børster er et kapitel for sig. Som standard på denne type anlæg er børsterne syntetiske. Men vi synes at det er super vigtigt børsterne er de bedste der kan opdrives da det nu er det eneste. Der kommer i kontakt med bilen. Derfor har vi valgt Vorwerk 60 mm børster lavet af 100% vildsvinehår. Det giver en lækker blød og skånsom vask. Det kombineret med det varme skum der kommer ud af børsterne gør det til et spa-ophold for din bil.
Omvendt osmose
 

Der findes mange forskellige slags vandrensningsmetoder, men alle er enige om, at omvendt-osmose renser bedst, og derfor bruges det både i industrien og i hjemmene.

I omvendt osmose bliver ubehandlet vand presset mod en syntetisk, halv-gennemtrængelig (semipermeabel) membran, som er gennemtrængelig for vandmolekyler, men ikke for urenheder. På den anden side af membranen samles derfor kun rent vand. Membranen har en porestørrelse på 0,0001µ eller en titusindedel millimeter.

Dvs. at simpelthen alt skidt bliver fjernet fra vandet og gør det mulig for bilen at tørre HELT UDEN PLETTER.

bottom of page