top of page

Uden at gå alt for meget i dybden med tekniksnak kan vi roligt sige, at vores anlæg er lavet af det bedste udstyr, der findes på markedet.

Der er gjort meget for at gøre anlægget så brugervenligt som muligt. F.eks. så accelerer pumpen op til fuld kraft på 3 sekunder, derved undgår man et rekyl, når man aktiverer lansen, og det er jo meget rart.

Vi har også valgt at have varme i gulvet om vinteren, så du ikke risikerer at glide, når du f.eks. skyller saltet af bilen.

Voks bil.jpg

Børsterne
Typisk anvender vores konkurrenter syntetiske børster, men vores børster er et kapitel for sig.

Vi synes, at det er vigtigt, at børsterne er de bedste, der kan opdrives, da det er det eneste, som kommer i kontakt med din bil. Derfor har vi valgt Vorwerk 60 mm. børster lavet af 100% vildsvinehår. Det giver en lækker, blød og skånsom vask, der kombineret med det varme skum gør det til et spa-ophold for din bil.

Forvask bil.jpg

Lansen
Lansen anvendes til flere ting. Den kan give forvask, skumvask, renseskyl, varmvoks og pletfrit efterskyl. På vores nyeste anlæg i Kalundborg kan den også anvendes til funktionen 'touchless' vask som et alternativ til børsten. Teknikken bagved sørger for den helt rigtige dosering af sæbe, voks, tryk og vand.

Skumudlæg bil.jpg

Fælgrens og skumlægger
Vores fælgrens er supereffektiv og findes på vores anlæg i Holbæk og Hillerød. Den skal sprøjtes på dine fælge og virke i ca. 1 minut, hvorefter den skal skylles af med renseskyl. 

*(Fælgrensen nedtages i vinterperioden pga. frost)

Skumudlæggeren findes på vores anlæg i Kalundborg og giver dig mulighed for at dække din bil i et tykt lag skum for at opbløde snavs og insekter.

Rensesyl bil.jpg

Omvendt osmose og pletfrit efterskyl

Der findes mange forskellige slags vandrensningsmetoder, men alle er enige om, at omvendt osmose renser bedst.

 

I omvendt osmose bliver ubehandlet vand presset mod en syntetisk membran, som er gennemtrængelig for vandmolekyler, men ikke for urenheder. På den anden side af membranen samles der derfor kun rent vand. Membranen har en porestørrelse på 0,0001µ eller en titusindedel millimeter. Dvs. at alt skidt bliver fjernet fra vandet og gør det muligt for bilen at tørre helt uden pletter.

bottom of page