top of page

Der har altid eksisteret mange myter om, hvorvidt håndvask eller automatisk bilvask er bedst for lakken på din bil. Vi har ikke svaret, men vi har lavet et produkt, der både gør din bil endnu renere og skåner lakken mest muligt.

 

Hos iWASH køber man bilvasktid og du kan du enten betale med cool cash i form af mønter eller med poletter som kan købes med dankort og kreditkort i vores poletautomat.

I en iWASH vaskeplads finder du 3 redskaber.

 

1. Fælgrenslanse

 

2. Højtrykslanse som anvendes til programmerne, forvask, skumvask, renseskyl, varmvoks og pletfri efterskyl.

 

3. Børste som står i en stålkasse med cirkulerende vand

hvilket sørger for at børsterne altid er rensede. Børsterne er også selvrensende da der, når programmet aktiveres, kommer varmt skumvand ud af børsten. Børsterne er lavet af 60 mm 100% vildsvinehår.

 

iWASH har ikke noget tørreanlæg. Det er fordi vi har noget super rent vand, som man skyller efter med. Det har været igennem både et blødgøringsanlæg og et omvendt osmose anlæg hvilket tilsammen gør at bilen kan tørre helt uden pletter og kalkaflejringer.

 

Hvis du har en bil med mørk lak anbefaler vi at du skyller grundigt af oppefra med 'pletfri efterskyl'. Det er ikke nødvendigt at gå bilen efter med en klud, den kan sagtens tørre af sig selv uden at du får pletter. Dog kan man fremskynde processen ved at køre en tur.

 

 

bottom of page